Tulevia pentuja

Pentuja syntynyt 29.12.2017 kolme urosta ja kaksi narttua. Kaikki pennut varattu!

Yhdistelmän sukutaulu


Tulevan pentueen emä Fanni on oma kasvattini, jonka emän Pepperin taas toin Tanskasta 2010. Fannilla on kaksi aiempaa pentuetta, joista ensimmäinen minun kennelnimelläni ja toinen Fannin omistajan kennelnimellä Middle Rock's. Kuvia ensimmäisestä pentueesta löytyy kasvattien kuvista (Shanghai Lights, Spotlight, Highlight, Polar Lights). Highlight "Taisto" on kunnostautunut pienpetopyynnissä ja Shanghai Lights "Iitu" näyttelypuolella. Tämä tulee olemaan Fannin viimeinen pentue ja Bonolle ensimmäinen.

Molempien vanhempien silmät ja polvet on tutkittu terveeksi. Bono on vanhempiensa perusteella geneettisesti PLL, LOA ja SCA vapaa, Fanni itse tutkitusti PLL, LOA, SCA ja CAHY vapaa, eli myöskään pennut eivät voi sairastua näihin sairauksiin. Geenitesteistä sekä muuten parsonien terveydestä voi lukea enemmän täältä. Molemmat ovat muutoinkin perusterveitä koiria.

Molemmat vanhemmat asuvat lapsiperheissä ja tulevat pientenkin lasten kanssa hyvin toimeen. Kumpikin ovat tasapainoisia, hyväluonteisia koiria. Fanni on kiltti, rauhallinen ja helppo ja tykkää kun joku vain rapsuttaa. Minusta siitä tulisi hyvä kaverikoira. Bono on rauhallisen itsevarma, hyvähermoinen ja aktiivinen nuori mies. Molemmat harrastavat mejää eli verijälkeä.

Pennut syntyvät meillä kasvaen normaaliarjen keskellä. Narttupennulle etsin harrastavaa sijoituskotia mieluiten Pohjois-Savon alueelta.


Bono ja Fanni treffeillä