Tulevia pentuja

Meillä on pentuja!

Trixien (Meu Amor's Sage Derby) pennut syntyivät 11.3.2020. Kaikki pennut ovat narttuja.

Kaikki pennut ovat alustavasti varattu.

Trixie astutettiin kahdella eri uroksella: Toinen isäehdokas on oma vanha uroksemme Miselin Maxfactor "Enzo" ja toinen nuorempi komea herra Miselin Macnair Walden "Jori". Pennuille tullaan tekemään polveutumismääritys, jolla selviää kumman pentuja kukakin on.

Kuvassa Trixie ylhäällä, alhaalla Enzo vasemmalla ja Jori oikealla.

Vanhemmista lisätietoa kuvan alla.


Trixie on iloinen, energinen ja kiltti, kaikkien kaveri. Trixie asuu sijoituskodissa Espoossa kahden mummoparsonin kanssa. Trixien näyttelyura on alkanut lupaavasti, se on Viron juniorimuotovalio ja sillä on serti Suomesta ja Ruotsista, sekä cacib Ruotsista. Trixieltä löytyy moottoria kaikenlaiseen harrastamiseen. Trixie on tutkittu monipuolisesti terveeksi. Terveystuloksista löytyy tietoa Trixien omalta sivulta.

Enzo on jo 14-vuotias luottokoiramme. Enzo on luonteeltaan helppo ja rauhallinen. Se on kulkenut aina vaivattomasti mukana ja vaikka sillä on voimakas riistavietti, se ei ole karkailija. Enzo on ollut paras luolakoiramme, sille saatiin aikoinaan paljon riistaa, mutta se ei hajoittanut koskaan itseään metsästysreissuilla. Enzo oli nuorena myös melkoinen kehäkettu, se on mm. kaksinkertainen Maailman Voittaja, kolminkertainen BIS-voittaja kv-näyttelyistä ja voittanut erikoisnäyttelyn kolme kertaa, viimeisen kerran 10-vuotiaana. Enzo on ollut terve, eikä sillä ole nyt seniori-iälläkään mitään lääkityksiä. Selkäkuvissa sillä todettiin nikamamuutos, joka ei kuitenkaan ole haitannut elämää.

Jori on kohta 4-vuotias, Enzon tyttären poika. Jorissa on samaa rauhallista itsevarmuutta josta Enzossa pidän. Jorin omistaja on opettaja ja Jori käykin välillä ilahduttamassa lapsia koulukoirana. Jori on menestynyt näyttelyissä ollen mm. Maailman ja Suomen Voittaja vuonna 2017. Jori harrastaa agilityä ja kisaa 3-luokassa. Jori on tutkittu monipuolisesti terveeksi.